Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Ραντεβού και φέτος στη Μεσοχώρα

Η πανελλαδική κίνηση ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου δίνει και φέτος ραντεβού στη Μεσοχώρα Τρικάλων. Από τις 7, έως τις 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί το camping, που θα ενσωματώσει και μια σειρά εκδηλώσεις. Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου:


Αυτή η εκτροπή δεν πρόκειται να γίνει! Είμαστε πλέον αρκετοί και αποφασισμένοι. Είμαστε σίγουροι για αυτό



Φέτος, στο δεύτερο camping στη Μεσοχώρα, θα μάθουμε καλύτερα τη διαβίωση στο πλατανόδασος της κοίτης του ποταμού και θα μείνουμε αν χρειαστεί μερόνυχτα ατελείωτα προκειμένου τα εκατομμύρια κυβικά ανορθολογισμού να μην θάψουν το οικοσύστημα και την τοπική κοινωνία.

Στη μικρή Σε - Τσουάν της Ελλάδας, στο σημείο μηδέν του ορθολογισμού! 7, 8, 9 και 10 Αυγούστου, σε ένα camping με περιεχόμενο, σε μια από τις πιο όμορφες στροφές του Αχελώου.
Άνθρωποι από τη Νότια Πίνδο, μέχρι τις εκβολές του μεγάλου ποταμού, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και ειδικά από τη Θεσσαλία (χώρου άσκησης της ψηφοθηρικής πολιτικής που υπερασπίζεται το έργο) θα συμμετέχουν στο camping και στις εκδηλώσεις γύρω από αυτό.


Κάθε απόγευμα, όλες τις ημέρες του camping θα γίνεται διαχειριστική συνέλευση, όσων εκ των συμμετεχόντων επιθυμούν, και θα οργανώνονται συζητήσεις πάνω στη σχέση κοινωνίας και φύσης. Ειδική συζήτηση - ενημέρωση θα γίνει, για τα παιδιά που θα βρίσκονται στο camping.


Αυτό το τετραήμερο του Αυγούστου στη Μεσοχώρα θα κάνουμε τις πιο δημιουργικές μας διακοπές. Τα ουσιαστικά που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα τα συνδιαμορφώνουμε εκεί μαζί! 7 - 8 - 9 και 10 Αυγούστου, ένα camping με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο που θα το δώσουμε όσοι θα συμμετέχουμε.



Πρόγραμμα τετραήμερου camping


Πέμπτη, 7 Αυγούστου
Συνέλευση στο camping
Συγκέντρωση με τη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής και κοινωνικές δράσεις

Παρασκευή, 8 Αυγούστου
Συναυλία στην πλατεία του χωριού με την Τρικαλινή κομπανία “ΒασίληςΤσιτσάνης”

Σάββατο, 9 Αυγούστου
Συναυλία στην πλατεία του χωριού με τον Δ. Πουλικάκο και τους “Άσσους του καράτε”

Κυριακή, 10 Αυγούστου
Πορεία το πρωΐ στο φράγμα της Μεσοχώρας.
Το βράδυ παράσταση στην πλατεία του χωριού από τη θεατρική ομάδα του Nosotros, βασισμένη στην "Πρόταση Γάμου" του Α. Τσέχωφ.



Για πρόσβαση στα Τρίκαλα επισκεφτείτε τη σελίδα : http://www.3kala.gr/nomos_trikalon/prosvaseis.asp
Τηλέφωνο και Διεύθυνση ΚΤΕΛ Τρικάλων: 24310 73130 - ΟΘΩΝΟΣ 14

Για την επικοινωνία με την πανελλαδική κίνηση και για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984457210
URL: http://aheloos.blogspot.com/
e-mail: axeloos2007@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: